Plants in Trays

Waarom bloembollen?

Een groot probleem bij soortgelijke urne's is dat jonge planten niet beschermt worden tegen de samenstelling van de crematie as. Jonge planten zijn hier namelijk nog niet tegen bestand. 

De bloembollen in de Angelo-Fiore urne zijn hier wel voor geschikt. Omdat onze urne's beschikken over een centrale koker. Deze koker geeft de bloembol de kans om wat te groeien alvorens in aanraking te komen met de kalk-rijke samenstelling van de crematie as.


Eens de bloembol volwassen is gaat deze door de centrale koker heen groeien

en de crematie as beginnen op te nemen.

 

Hoe het werkt?

het crematorium doet dit graag voor jou

Het begin

De urne komt binnen bij het crematorium en wacht daar om nieuw leven te laten ontspringen uit crematie as.

De urne heeft reeds potgrond in de centrale koker en het biologisch afbreekbaar zakje rondom is klaar om vervuld te worden.


Zodra er iemand kiest voor de Angelo-Fiore urne gaat het proces van start.

Schermafbeelding 2021-09-21 om 15.32.08.png
Schermafbeelding 2021-09-21 om 15.40.51.png

Na de crematie

Eens het huisdier gecremeerd is, zal de medewerker van het crematorium de crematie as in het biologisch afbreekbaar zakje doen. Zodra de urne vol is zal deze afgesloten worden met het daarvoor bestemd afdekplaatje.

Verpakken

Zodra de urne gevuld is, zal deze verpakt worden met de seizoensgebonden bloem & het extra zakje potgrond. Samen met de instructie's om de urne te planten en het Angelo-Fiore steunhartje gaat de urne klaar worden gemaakt om afgeleverd te worden aan de klant.

Schermafbeelding 2021-09-21 om 15.54.11.png
Schermafbeelding 2021-09-21 om 15.59.31.png

Het planten van de bloembol

Eens je de urne mee naar huis hebt is het tijd om de bloembol te planten. Dit doe je het best via de bijgeleverde instructie's