Gardener

Producten

Ons eerste product heeft direct meerdere toepassingen. Deze kan je hieronder vinden.

Elke toepassing is mogelijk met hetzelfde pakket, je hoeft dus maar 1 urne te kopen en je ziet achteraf hoe je hem plant. De urne is zowel voor huisdieren als voor mensen mogelijk

B2B klant? Vraag de prijs op via deze link.

 

Het Goede Mandje

We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen wel iemand zijn wereld veranderen. Dit kan door het mooie aandenken dat je krijgt aan je huisdier.

Maar wij doen er nog een schepje bovenop & we veranderen graag de wereld van een asieldier op leeftijd en dit met jouw hulp. Want per verkochte urne, schenkt Angelo-Fiore 5€ aan het dierenasiel in nalatenschap van jouw huisdier. 

(Dit is inbegrepen bij elke verkochte urne die richting een huisdier gaan)

IMG_1818.JPG

Permanent buiten

Als u kiest voor deze methode, plaatst u na het ontvangen van uw urne de bloembol in de centrale koker. Bedek deze met de bijgeleverde potgrond & maak op een gewenst plekje een plantgat voor het potje zodat het potje bedekt wordt met 1cm grond. Plaats vervolgens de urne in het plantgat, bedek met de potgrond & bevochtig met water.

Schermafbeelding 2021-01-24 om 12.40_edited.jpg

Temporair buiten

U kiest het best voor deze optie indien u niet 100% verzekert bent dat u de urne daar permanent wilt hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval voor mensen dat wonen in een huur woning. De urne zelf is 100% biologisch afbreekbaar, dit zorgt ervoor dat na een bepaalde tijd het niet meer mogelijk is deze op te graven. Indien u voor deze optie wilt gaan, volgt u dezelfde stappen als u zou volgen bij "permanent buiten" met het verschil dat u de plastic urne bescherming rond de urne doet alvorens de urne te planten.

Schermafbeelding 2021-01-24 om 12.40.26.png

In bloembak of bloempot

U kunt er ook voor kiezen de urne nog dichter bij u te hebben. Na het ontvangen van de urne plaats u de bloembol in de centrale koker van de urne en bedek deze dan met de bijgeleverde potgrond. U plaatst dan de urne in de bijgeleverde plastic urne bescherming dat u nog dient aan te vullen met extra potgrond. Een de urne in de bescherming zit kan u deze dan in een bloempot of bloembak naar keuze zetten. Enkel nog de grond bevochtigen en niet vergeten water te geven op regelmatige basis

Schermafbeelding 2021-01-24 om 12.37.53.png